dessa
ciekawe rozmowy
Ooooo...udalo sie, poszlo...Zapraszam na goracy rosol, ponoc najlepszy przy przeziebieniach...a tak a propo rosolu podzielcie sie informacjami jak gotujecie i co dodajecie bo ile ludzi tyle wersji.Ostatnio ogladalam Kasie Bosacka gotowala rosol z Najsztubem...ktory jest wielbicielem rosolow i moglby je jesc co dziennie nawet kilka razy dziennie...gotowal z gesiny i wolowiny z duza iloscia warzyw. W zwiazku z tym ze ja tez jestem wielbicielka rosolu lubie wiedziec co kto i ile dodaje...kiedys wyczytalam w przepisach jakiejs zakonnicy ze im wiecej gatunkow miesa tym lepszy rosol wiec czasami gotuje z trzech czyli wolowina, wieprzowina i drob z tym ze z drobiu to porcja rosolowa z kurczaka i szyjka albo kawalek skrzydla z indyka...a najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie umiem ugotowac malych ilosci....


  PRZEJD NA FORUM